Kılıçdaroğlu duyurdu: 'Bahçeli kandilleri' CHP müzesinde sergilenecek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla MHP teşkilatları tarafından CHP Genel Merkezi'ne gönderilen kandilleri sosyal medya adresinden paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturasını ödemeyeceğini açıklamasının ardından MHP lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla kendisine gönderilen kandilleri "Bahçeli kandilleri" ismiyle sergileyeceklerini söyledi.  

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Bahçeli kandilleri" notuyla bir video paylaştı.

Kılıçdaroğlu videoda, bir masanın üzerine dizilmiş kandilleri göstererek şunları söyledi: "Sevgili halkım merhaba. Burası Genel Merkez'deki makam odamın hemen yanında bulunan küçük kütüphanemiz. Biliyorsunuz, elektrik faturasını ödeyemeyen milyonlar için kendi şahsi faturamı ödememe protestomu başlatmıştım. Amacım ödeyemeyenlerin sesi olabilmektir. Beni elektriğimi kesmekle tehdit ediyorlar. Donacaksın diyorlar. Karanlıkta kalacaksın diyorlar. Bunlar beyhude çabalar. Her şeyi göze alarak yola çıktım. Bu arada Bahçeli, AK Parti sözcülerinden daha ateşli bir 5'li çete savunucusu olup çıkıverdi. Halkımız bu faturalardan acı çekiyor, dedik diye tüm MHP teşkilatlarına kandil göndertiyor. Bakın gelenlerin hepsi kütüphanemizdeki masada. Koca MHP'yi ne hale getirdi, çok yazık. Halk acı içinde, Bahçeli 5'li çete savunmasında. Bahçeli 5'li çetenin kârlarını savunadursun, bu iş nereye kadar gidecekse gitsin işte tam oraya kadar gideceğim ve zamlar geri çekilecek. Bu kandillerde hoş bir hatıra olarak müzemizde yerini alacak: Bahçeli kandilleri olarak. Hadi iyi akşamlar."