Kendini yere atan AK Partili meclis üyesi özür diledi

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet'in büyükşehir belediyesi tarafından engellenen ekibi ziyaretinde kendini yerlere atan AK Partili Meclis Üyesi Efe özür diledi: Herkesi hayal kırıklığına uğrattım...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sosyal medyada günün en çok konuşulan olayı Kocaeli İzmit'te yaşandı. 

CHP’li İzmit Belediyesi ekipleri, kendi sorumluluk bölgesinde Kocaeli Şehir Hastanesi’ne alternatif yol açmak isterken AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin engellemesiyle karşılaştı. Büyükşehir iş makineleri yolu kapattı. İzmit Belediyesi personelleri yola girmek isterken fiziki müdahaleye maruz kaldı.

Olayı yerinde incelemeye giden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in önünde ise ilginç bir olay yaşandı.

Hürriyet’in yanına yaklaşmak isteyen AK Partili İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe, bir kişinin kendisini ittirmesiyle kendini yerlere attı ve yuvarlanarak bağırmaya başladı.

Ayağa kalkıp saldırıya uğradığını iddia eden İbrahim Efe, kendini tekrar yere attı. Belediye Başkanı Hürriyet, yürümeye devam ederken o anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından  AK Partili Meclis Üyesi İbrahim Efe, özür açıklaması yaptı. 

‘ÖFKEME YENİK DÜŞTÜM, KONTROLÜ KAYBETTİM’

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Efe şunları söyledi: “Bu sabah İzmit Belediyesi ekiplerinin olay yerinde engel çıkardığı şeklinde haberi aldığımda öfkeme yenik düştüm, kontrolümü kaybettim. Ailemi, dostlarımı, dava arkadaşlarımı ve bizlere güvenen herkesi hayal kırıklığına uğratan görüntülerin yaşanmasına neden oldum. Çok üzgünüm. Yaşadığım üzüntüyü ifade edecek kelime bulamıyorum. Özellikle bana çok güvenen ve desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen ailem ve dostlarım başta olmak üzere, değerli dava arkadaşlarımdan, il ve ilçe başkanlarımdan, belediye başkanlarımdan, çok kıymetli hemşerilerimden hiçbir mazerete sığınmadan özür diliyorum.”

(HABER MERKEZİ)