Kendini Başak Demirtaş olarak tanıtan kadın özür diledi

Eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş’ın kaldığı cezaevini arayarak kendini Başak Demirtaş olarak tanıtan kadının açılan davada özür dilemesi üzerine Demirtaş Ailesi davadan çekildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAREski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın bulunduğu Edirne Cezaevi’ni arayıp kendini Başak Demirtaş olarak tanıtarak kaza geçirdiklerini söyleyen Ş.P., yargılandığı davada özür diledi. Demirtaş Ailesi bunun üzerine davadan feragat etti.

Medyascope'dan Ferit Aslan'ın haberine göre, Demirtaş çiftinin avukatlarının başvurusu üzerine hakkında manevi tazminat davası açılan Ş. P., mahkemeye sunduğu dilekçesinde şöyle dedi:

“Sayın Selahattin Demirtaş, Sayın Başak Demirtaş ve kıymetli ailesinden en içten hislerimle özür ve af diliyor, verilmiş olan manevi kaybın acısını yüreğimin en mutena köşesinde paylaşıyor, hakkımda açılmış olan manevi tazminat davasının geri çekilmesini talep ediyor ve en derin saygılarımı arz ediyorum.”

Başak Demirtaş ile Selahattin Demirtaş, davalı Ş.P.’nin özür beyanını kabul ederek herhangi bir talepleri olmadan davadan çekildi. (HABER MERKEZİ)