TEKNOFEST KARADENİZ'i ziyaret eden Kılıçdaroğlu'nu bakan yardımcısı karşıladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun'da TEKNOFEST KARADENİZ'i ziyaret etti. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Kacır, Kılıçdaroğlu'nu karşıladı ve festival alanında eşlik etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Selçuk Bayraktar'ın başkanı olduğu T3 Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Samsun Çarşamba Havalimanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e katıldı.

AA'nın haberine göre Kılıçdaroğlu'nu havalimanının VIP girişinde Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır karşıladı.

Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin "TEKNOFEST'e ilk defa mı katılıyorsunuz?" sorusuna, "İlk defa katılıyorum, evet" yanıtını verdi.

Kacır ve Kılıçdaroğlu, daha sonra golf aracına binerek etkinliklerin düzenlendiği alana gitti.

Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin “Partinizin İHA ve SİHA’lar ile ilgili düşüncesi nedir” sorusuna, “Türkiye teknoloji alanında, özellikle savuma sanayii alanında güzel yatırımlar yapıyor ve hepimizin de bu yatırımlara destek vermesi lazım, bu kadar basit bir şey. Yani bu yatırımlara kalkıp A partisi-B partisi ayrımı yapmak da yanlış. Sonuçta yapan bizim insanlarımız, burada çalışanlar, üniversitede okuyan öğrenciler. Onlar da bizim evlatlarımız. Bizim evlatlarımızın yaptığı başarıları kim gölgelemek isteyebilir?.. Sorun, Türkiye sorunudur arkadaşlar. Bu işi getirip A partisi-B partisi şeklinde yaparsanız yanlış olur” yanıtını verdi. (HABER MERKEZİ)

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Kacır, golf aracıyla CHP lideri Kılıçdaroğlu'na eşlik etti.