Kemal Kılıçdaroğlu: Az kaldı, yeniden yapılandıracağız

Kılıçdaroğlu, yeni eğitim öğretim yılına ilişkin bir mesaj yayınladı. Kılıçdaroğlu, "Az kaldı; eğitim politikalarını bilimsel ve eşitlik ilkesine dayalı bir anlayışla yeniden yapılandıracağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasına dair kişisel sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Her alanda olduğu gibi eğitim alanında da uygulanan yanlış politakalar, öğrenci ve ailelerini daha iyi bir gelecek hayalini yok etmiş; öğretmenlerimizi üzmüş durumda" diyen Kılıçdaroğlu, "Az kaldı; eğitim politikalarını bilimsel ve eşitlik ilkesine dayalı bir anlayışla yeniden yapılandıracağız!" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu mesajının devamında, "Öğretmenlerimizi ayrıştıran, öğrencilerin gözünde statüsünü farklılaştıran uygulama ve maruz kaldığı haksızlıklara rağmen onurla mesleğini icra eden öğretmenlerimize şükran borçlu olduğumuzu ifade ediyor; tüm öğrencilere 2022-2023 Eğitim ve Öğretim döneminde başarılar diliyorum" dedi.