Kediye şiddet uygulayan Aytuğ Koyuncu serbest bırakıldı

Küçükçekmece'deki bir sitenin girişinde bulunan kediye uyguladığı şiddet görüntüleri sonrası gözaltına alınan Aytuğ Koyuncu ifadesinde, kedilere karşı nefreti olmadığını öne sürdü.

Aytuğ Koyuncu'nun kediye uyguladığı şiddet anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aytuğ Koyuncu, Küçükçekmece'deki Atakent Mahallesi'ndeki bir sitenin girişindeki kediye, 5 Ocak tarihinde şiddet uyguladığına dair kamera görüntülerinin sosyal medyaya yansıması sonrası gözaltına alındı. 

Konuyla ilgili ifadesi alınan Aytuğ "Benim aslında kedilere karşı bir nefretim yok" dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Koyuncu, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

'BU KARARI KABUL ETMİYORUZ'

DHA'da yer alan habere göre, Koyuncu savcılıkta verdiği ifadede, kedilere karşı nefreti olmadığını, kediye şiddet göstermesinin sebebinin de site yönetimine yönelik bir tepki olduğunu söyledi: "Zaten kendileriyle birçok dava dosyamız var. Benim orada kediye zarar verme niyetim yoktu. Ancak site yönetiminin bana kediler üzerinden yaptıklarına karşı orada kediyi görünce site yönetimine karşı vermiş olduğum bir tepkiydi."

Aytuğ Koyuncu'nun adliyeye getirileceğini öğrenen hayvanseverler adliye önüne geldi. Hayvansever İnci Demirer, "2016 yılından beri bu suçları işlediğini kendi ağzıyla itiraf eden bir şahıstan bahsediyoruz. O şahsın bugün tutuklanması gerekirken maalesef ki, serbest kaldı. Bu kararı asla kabul etmiyoruz. Bu şahsın tutuklanmasını ve adaletin yerine getirilmesini istiyoruz" dedi. (HABER MERKEZİ)