Kediye 'gel oğlum' dedi, çıkan kavga ölümle bitti

Antalya'da sokakta gördüğü kediye 'gel oğlum' diye seslenen Orhan Tayoğlu'nun, 'bana oğlum diyemezsin' diye çıkışan arkadaşıyla yaşadığı kavga ölümle sonuçlandı. Tayoğlu'na müebbet hapis istendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde, kedisine 'gel oğlum' demesinin ardından çıkan kavgada arkadaşı Erhan Yazıcı'yı pompalı tüfekle öldürdüğü öne sürülen Orhan Tayoğlu'na savcı ömür boyu hapis cezası istedi. 

Orhan Tayoğlu'na 'kasten öldürme' suçlamasının yöneltildiği iddianame, Antalya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.

DHA'nın haberine göre iddianamede, sanık Tayoğlu'nun ayrı arkadaş gruplarıyla birlikte alkol aldığı ve bir süre sonra Erhan Yazıcı ile karşılaştığı anlatıldı. 

Erhan Yazıcı

'BANA OĞLUM DİYEMEZSİN'

Sanık Tayoğlu'nun yakınlarda gördüğü kediye "Gel, oğlum buraya" diye seslendiği, Yazıcı'nın ise kendisine seslendiğini zannederek Tayoğlu'na "Sen bana oğlum diyemezsin" karşılığı verdiği ve ikili arasında tartışma çıktığı belirtilen iddianameye göre olay şöyle gelişti: "Tanıkların araya girmesiyle ikili arasındaki tartışma yatıştı. Yazıcı, 30 dakika sonra bıçak alarak Tayoğlu ve arkadaşlarının yanına gitti. Yazıcı 'Bana oğlum diyemezsin' diye bağırıp bıçağı doğrudan Tayoğlu'na doğru salladı ve elinden yaraladı. 

Orhan Tayoğlu tutuklu yargılanıyor.

Bıçaklanan Orhan Tayoğlu ise yakınlardaki otomobiline giderek pompalı tüfeği aldı, önce havaya tek el ateş etti ardından 1-2 metre mesafeden Yazıcı'yı hedef alarak ateş etti." Erhan Yazıcı'nın yaralandığını gören Orhan Tayoğlu'nun tüfeği bırakıp, yaraya tampon yaptığı, ambulansla hastaneye kaldırılan Yazıcı'nın 13 gün sonra yaşamını yitirdiği belirtildi.

Orhan Tayoğlu'nun yargılanmasına ilerleyen günlerde başlanacak. (HABER MERKEZİ)