Keçiören'de yöneticilere özel gizli girişli 'otel' ortaya çıktı

AK Parti Ankara adayı Altınok'un yönettiği Keçiören'de yeni başkan CHP'li Özarslan, Aile Terapi Merkezi'nde gizli girişi olan ve sadece yöneticilere hizmet veren 'otel' tespit ettiklerini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Keçiören Belediye binasının yakınlarında bulunan belediyeye ait Aile Terapi Merkezi'nde "gizli" girişli, belediye yöneticilerine 'özel' 9 odalı bir otel ortaya çıktı.

ANKA'nın aktardığına göre, Aile Terapi Merkezi binası dışında farklı bir girişi olan tabelasız binanın içinde 9 oda her odada tuvalet-banyo, makam odaları, kütüphane ve mescit yer alıyor. 

Keçiören Belediye Başkanı CHP'li Mesut Özarslan, kimler tarafından ve hangi amaçla kullanıldığı belli olmayan binanın bu bölümü hakkında şunları söyledi: "Orası bizim TOGEM dediğimiz bir binamızmış. Bizim arkadaşlar envanteri görme adına gezdiklerinde böyle bir yapıyla karşılaşmışlar. Bu yapımızın altında terapi merkezi, bir tarafında otel gibi kullanılan odaları ve bir tarafında da sayın eski belediye başkanımızın Turgut Bey'in kullandığı odalar var. Onları görüntülediler."

'ORADAKİ MAKAM ODASINI REDDEDİYORUZ'

"Belediyemize ait şirketimiz, şirketimize ait de ne olduğu belli olmayan bir yeri var. Biz şirketimizi hem gelir getiren ve halkımıza hizmet eden bir noktada tutmak adına orayı şirketimizin Keçiören Belediyesi Gıda Limited Şirketi var ona istihdam edeceğiz" diyen Özarslan şöyle devam etti: "Orada halkımıza daha iyi hizmet edebileceğimiz birimler oluşturacağız. Bizim orada olan makam odamızı biz reddediyoruz. Biz öyle fazla makamlarla olan bir derdimiz yok. Buradaki yerimiz bize yeter. Biz makam odasını toplantı odasına çevirdik ve o şekilde de devam edeceğiz.

TOGEM binasını dediğim gibi Keçiören Belediyemizin şirketine vereceğiz. Orada daha aktif olan, çalışan ve halkın da içerisine girip de dertleriyle beraber olan bir şirket haline dönüştüreceğiz.

Üst düzey yöneticiler, başkan tarafından kullanıldığı yönünde söylemler var. Biz oradaki kullanılan otel gibi odalardan vs. bunların belediyeye yakışmadığını düşünüyoruz. Biz de orayı daha nasıl aktif hale getirebiliriz, halka hizmet hale getirebiliriz onun derdindeyiz ve bunun üzerine gideceğiz. Geçmişte olan geçmişte kaldı. Biz bulunduğumuz coğrafyaya, bulunduğumuz ilçemize şehadet getiren, halkına hizmet eden binalar haline getireceğiz bütün alanları."

 

(HABER MERKEZİ)