Kayıp öğretmen, 30 saat sonra şarampole yuvarlanan aracında bulundu

Kendisinden iki gündür haber alınamayan öğretmen Seher Güllüce, 30 metrelik şarampolde yaralı halde bulundu. Aracının içine sıkışan ve 30 saat sonra kendisine ulaşılan Güllüce’nin sağlık durumu iyi.

Araç şarampolden vinç vasıtasıyla çıkarıldı.
Google Haberlere Abone ol

Seçkin Sağlam

ÇANAKKALE - Bayramiç Atatürk Anadolu Lisesi’nde felsefe öğretmeni olan ve dünden bu yana kendisinden haber alınamayan Seher Güllüce'nin kaza geçirdiği anlaşıldı. Yapılan arama sonucu Güllüce’nin aracı, Derbentbaşı Köyü mevkiinde 30 metrelik şarampolde bulundu.

Yaralı olarak ulaşılan Güllüce, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Sağlık ekipleri Güllüce'ye müdahale etti.

EN SON BENZİN ALDIĞI TESPİT EDİLDİ

Pazartesi günü okulunda dersine girmeyen Seher Güllüce için öğretmen arkadaşları ve ailesinin emniyete haber verdi. Bunun üzerine Güllüce’yi arama çalışmaları başladı. Emniyetin araştırmalarına göre, Güllüce’nin son olarak Çanakkale Merkeze bağlı İntepe Köyü’ndeki petrol istasyonundan benzin aldığı tespit edildi. Emniyet ekipleri arama çalışmalarını o bölgede yoğunlaştırdı. Seher Güllüce, bugün Ezine’nin Derbentbaşı Köyü mevkiinde 30 metrelik şarampolde yaralı halde bulundu.

Sıkıştığı aracın içinden çıkarılan Güllüce, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi altına alındı.