Kavga bitti: Cüneyt Özdemir, Erk Acarer'den özür diledi

Sosyal medyada birbirine giren gazeteciler Cüneyt Özdemir ve Erk Acarer'in kavgası son buldu. Özdemir özür diledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sosyal medyada birbirlerine sert ithamlarda bulunan gazeteciler Cüneyt Özdemir ve Erk Acarer'in kavgası sona erdi.

Acarer'e "Berbat bir adamsın. Gazeteciliğin de şaibeli…Yatacak yerin yok…" diyen Cüneyt Özdemir, "Erk Acerer'e haksızlık yaptığıma karar verdim" paylaşımı ile özür diledi.

'DEVAMI GİBİ GÖRDÜM' 

Özdemir, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Erk Acerer ile yazdığım twitlere bir kez daha baktım. Onun yazdıklarını da bir kez daha okudum. Erk Acerer'e haksızlık yaptığıma karar verdim. Geçmişte de benim gazeteciliğimi sorgulayan kimi polemikler yaratmak istiyordu, biraz onun devamı gibi gördüm. Ama yine de kendisine böyle bir cevap vermemeliydim. Kimin nasıl gazeteci olduğuna bırakalım izleyicilerimiz karar versin. Bu twitlerle ilgili tüm muhattaplardan da özür dilerim. (Not; Bu vesileyle Kitkat'a da hiç gitmediğini de öğrenmiş oldum, Berlin'e geldiğimde alırlarsa belki beraber gideriz:))"

Özdemir son olarak da Acarer hakkında attığı twitleri sildiğini yazdı. 

NE OLMUŞTU?

Erk Acarer, Seçil Erzan'ın dolandırıcılık davasıyla ilgili eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla'yı yayına alan gazeteci Cüneyt Özdemir'e "Uzmanına sorduk diyorsunuz yani, güzel haber:)" yorumu yapmış, Özdemir de, "Berbat bir adamsın. Gazeteciliğin de şaibeli…Yatacak yerin yok…" yanıtı vermişti.

Ardından ikili arasındaki tartışma sürdü ve Cüneyt Özdemir, Erk Acarer'i engelledi.

(HABER MERKEZİ)