Katledilen kadın kendi soyadıyla uğurlandı

Kahramankazan'da boşanma aşamasında olduğu Hüseyin Yüksel tarafından kardeşiyle birlikte katledilen Emine Yüksel toprağa verildi. Tabuta kadının evlilik öncesi soyadı olan 'Başbuğ' yazıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde boşanma aşamasında olduğu Hüseyin Yüksel'in sokak ortasında katlettiği Emine Yüksel ile kardeşi Çiğdem Demir gözyaşları arasında toprağa verildi.

İlçede tütün dükkanı işleten Hüseyin Yüksel, dün akşam saatlerinde, boşanma aşamasındaki Emine Yüksel ve baldızı Çiğdem Demir'i Kayı Mahallesi Ankara Bulvarı’nda tabancayla vurarak öldürdü. Yüksel, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

3 çocuk annesi Emine Yüksel ve kardeşi 2 çocuk annesi Çiğdem Demir bugün Kayı Mahallesi Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Emine Yüksel'in tabutuna kızlık soyadı olan 'Emine Başbuğ' yazıldı. Hüseyin Yüksel'in cenazesi ise Sincan'da toprağa verildi.

Emine Yüksel'in şikayeti üzerine eşi Hüseyin Yüksel hakkında 'tehdit' suçlamasıyla adli işlem yapıldığı, ancak daha sonra kadının davacı ve şikayetçi olmadığı belirtildi. Ayrıca Emine Yüksel'in daha önce eşi hakkında bir ay uzaklaştırma kararı aldırdığı ancak 15 gün sonra kendi isteği ile bu kararın kaldırıldığı öğrenildi. (HABER MERKEZİ)