Boşanma aşamasında olduğu kadın ile kardeşini öldürüp intihar etti

Hüseyin Yüksel isimli erkek, eşi Emine Yüksel ile kız kardeşini sokak ortasında katletti. Yüksel aynı silahla intihar etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu Emine Yüksel ile onun kız kardeşini katleden Hüseyin Yüksel, aynı silahla intihar etti.

AA'nın aktardığına göre, tütün dükkanı işleten Hüseyin Yüksel otomobiliyle gittiği Ankara Bulvarı'nda, Emine Yüksel ve kız kardeşi Çiğdem Demir ile karşılaştı.

Tartışmada Yüksel, 3 çocuk annesi eşi ile 2 çocuk annesi baldızını tabancayla öldürüp, aynı silahla intihar etti.

Cenazeler, Kahramankazan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Emine Yüksel'in, Hüseyin Yüksel için daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığı, ancak sürenin sona erdiği öğrenildi.

'KORUMA KARARI KENDİ TALEBİYLE KALDIRILDI' 

Öte yandan Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden olayla ilgili şu açıklama yapıldı: "Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği tarafından E.Y. ‘nin müracaatı üzerine eşi H.Y. aleyhinde tehdit suçlamasıyla 25/09/2020 tarihinde adli işlem yapılmış, E.Y. ifadesinde eşinden davacı ve şikayetçi olmamış, 6284 SKM kapsamında tedbir talebinde bulunmuştur. Kahramankazan Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından E.Y. lehine verilen bir ay süreli tedbir kararının yaklaşık on beş gün sonra E.Y.nin kendi isteği ile kaldırıldığı anlaşılmıştır." (HABER MERKEZİ)