Kartal'da silahlı saldırı: 1 kişi ağır yaralandı

Kartal'da yaşanan silahlı saldırıda, Barış Aytumur isimli esnaf ağır yaralandı. Saldırı sırasında mermiler olay yerinden geçen bir araç ile park halindeki bir otomobile de isabet etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Kartal ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan Barış Aytumur ağır yaralandı. Aytumur'un arkadaşını da darp edip kaçan saldırganlar, polis tarafından aranıyor.

DHA'nın haberine göre, Kartal'ın Uğur Mumcu Mahallesi'nde esnaf olan Barış Aytumur, saat 18.30 sıralarında, arkadaşıyla caddede yürürken 3 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Aytumur'un arkadaşını da darbeden şüpheliler, olay yerinden kaçtı.

Saldırganların silahlarından çıkan mermilerden bazıları park halindeki bir otomobile ve caddeden geçen bir araca isabet etti.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Barış Aytumur, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri yerde çok sayıda mermi kovanı ve 2 adet silah buldu.

Mahallede yaşayan Mustafa Kadirayvaz, olaya tanık olduğunu söyledi.

Kadirayvaz, "Anlamadık, oturuyorduk bir anda kurşun yağdırıldı. Ben çok kötü oldum zaten. Öldü mü bilmiyoruz. Şu anda konuşamıyorum. Yaralı durumdaymış. Haber alamadık daha. Barış ağabeyimiz mahallenin en iyi insanlarından biri. Zarar verilecek bir insan da değil. Kim vurdu bilmiyorum. Alacak meselesi diyorlar. Vuranlar kaçmışlar, iki kişi gördüm ben. Yere yattık zaten biz" dedi. (HABER MERKEZİ)