Kanada'da Zoom kazası: Bir vekil meclis oturumuna çırılçıplak bağlandı

Kanada'da Başbakan Justin Trudeau'nun partisi Liberallerden William Amos, Avam Kamarası'nın online oturumunda çırılçıplak görüntülendi. Kameranın açık olduğunu bilmediğini söyleyen Amos özür diledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kanada'da Liberal Partili milletvekili William Amos, Zoom üzerinden düzenlenen bir Avam Kamarası oturumuna yanlışlıkla tamamen çıplak bir şekilde bağlandı. Görüntüler ülkede tartışma yaratırken, Amos özür diledi.

Olay, Kanada Parlamentosu'nun Avam Kamarası'nın internet üzerinden düzenlediği oturumda yaşandı. Kamerasının açık olduğunu fark etmeyen Amos, elinde telefonla, çırılçıplak bir şekilde kadraja girdi.

Quebec eyaleti ile Kanada'nın bayraklarının ortasında çıplak bir şekilde görülen Amos'un hatası ülkede tartışma yarattı. Liberal Partili vekil, görüntülerin sosyal medyada yayılması sonrasında özür diledi. "Talihsiz bir hataydı" diyen Amos, spordan döndükten sonra iş kıyafetlerimi giydiği sırada kamerayı açık unuttuğunu söyledi. "Tüm meslektaşlarımdan özür diliyorum" diyen Liberal Partili vekil, "Bu gerçekten bir hataydı ve bir daha olmayacak" dedi. (DIŞ HABERLER)