Kaldırımda oturan 1'i çocuk 3 kişiye çarpan sürücü otomobili bırakıp kaçtı  

Tuzla'da otomobil sürücüsü caddede ilerlerken, iddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımda oturan 1 çocuk ve 2 kadına çarptı. Bir kadın ağır yaralanırken sürücü olay yerinden kaçtı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Tuzla'da direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, kaldırımda oturan 1 çocuk ve 2 kadına çarparak, bina boşluğu ile kaldırım arasına sıkıştırdı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, kaldırımda oturan kadınlardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

DHA'nın haberine göre kaza, saat 12.30 sıralarında Tuzla Şifa Mahallesi Talas Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 54 TT 456 plakalı otomobil sürücüsü caddede ilerlerken, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımda oturan 1 çocuk ve 2 kadına çarptı. Sürücünün çarptığı 3 kişi bina boşluğu ile kaldırım arasına sıkıştı.

Kaza sonrası otomobil sürücüsü, aracını olay yerinde bırakarak kaçtı. Otomobilin altında kalan çocuk kendi imkanları ile sıkıştığı yerden çıkarken, 2 kadından biri ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kazada yaralanan 2 kadını çevredeki hastanelere kaldırdı. Polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. (HABER MERKEZİ)