Kalben hem romanını yazdı hem de albümünü yaptı: Eski Dünyanın Yangını

Şarkıcı, söz yazarı ve besteci Kalben, kaleme aldığı "Eski Dünyanın Yangını" adlı romanı ile aynı adlı yeni albümünü dinleyicilerle buluşturdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı, söz yazarı ve besteci Kalben'in kaleme aldığı "Eski Dünyanın Yangını" adlı romanı Holden Kitap tarafından yayımlandı. Sanatçı, roman ile aynı adlı yeni albümünü de dinleyicilerle buluşturdu.

Eski Dünyanın Yangını, Kalben, 280 syf., Holden Kitap, 2022.

Hazırlığına 2009'da başladığı romanını da 2019'dan beri yazdığını dile getiren Kalben, "Beslenme sürem o kadar uzun oldu ki bu ilk roman için. Zamanımın olması da çok keyifli açıkçası. Buradan yazarak ekmeğini kazanan herkese de özellikle sevgi ve saygımı göndermek istiyorum. Çünkü çok özel bir meslek" dedi.

Sanatçı, şarkıların düzenlemesinde kıymetli müzisyenlerin yer aldığını belirterek, "Bu albüm benim için hafifleme, özgürleşme ve buluşma albümü. Bence söz yazımı ve vokal olarak da en özgür olduğum albüm" değerlendirmesinde bulundu.

Kalben, bir plak hazırlığında olduğunu sözlerine ekleyerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne plağı yetiştirmeye çalıştığını dile getirdi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)