Kahvehanede silahla 'şaka yapan' 17 yaşındaki çocuk, arkadaşını öldürdü

İstanbul Sultangazi'de 21 yaşındaki Ali Yavrutürk, kahvehanede silahla oynayan 17 yaşındaki M.Y. tarafından silahla başından vuruldu. Ali Y. olay yerinde hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Sultangazi ilçesinde kahvehanede silahla vurulan genç yaşamını yitirdi.

DHA'nın haberine göre, saat 15.30 sıralarında Ali Yavrutürk (21) ve Muhammed Y.(17), diğer iki arkadaşlarıyla birlikte, , Sultangazi'deki bir kahvehanede buluşarak oyun oynamaya başladı.

Bu sırada M.Y., yanındaki arkadaşından silahını alarak, Yavrutürk'ün kafasına dayadı. Boş zannettiği silahı ateşledi. Ali Yavrutürk, kafasından yaralandı, M.Y. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

İhbar üzerinde olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Yavrutürk'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Yavrutürk'ün cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olay yerinden kaçan M.Y. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

'İKİSİNİN DE ARKADAŞ OLDUĞUNU DUYDUK'

Mahalle sakini Ömer Akbaba, "Kahvede olan arkadaşlar olayın nasıl olduğunu görmüşler, ben bilmiyorum. İkisinin de arkadaş olduğunu duyduk. Bizim geldiğimiz kahvede olduğunu duyunca bizde duyup, geldik" dedi.

Sultan Sarıboğa ise "Vuran kişi, olayı gerçekleştirdikten sonra kaçmış. Bildiğim kadarıyla ikisinin de memleketi aynı. Bizim bildiğimiz bu kadar. Bizim geldiğimiz kahveye geliyorlarmış. Ben görsem tanırım. Diğer türlü tanımam" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Etiketler İstanbul Sultangazi