Kaftancıoğlu: Vatandaşlara açtığım tüm davaları çekeceğim

Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisiyle ilgili davalardaki yargı kararlarını eleştirerek, "Vatandaşlara açtığım tüm davaları çekeceğim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'nin eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından kendisine açılan davalarda ve kendisinin açtığı davalarda mahkemelerin verdiği kararları paylaştı.

"Vatandaşlara açtığım tüm davaları çekeceğim" diyen Kaftancıoğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Hakkımda açılan ve açtığım davalara şöyle bir göz atayım dedim. Açılan ve açtığım davalarda: Açılan tümü davalar hemen kabul edilmiş ve en uzun 1,5 aya gün verilmiş. Açtığım davaların ise çoğuna yakını reddedilmiş, kalanlara ise en erken 6 aya gün verilmiş. Kabul edilen davalar çoğunlukla iktidarın kutuplaştırma ve hedef göstermelerinin gazına gelerek, sonradan pişman olduklarını söyledikleri paylaşımları yapan vatandaşlar. Yargı siyasileri (iktidardakileri elbette) korumuş vatandaş ne yaparsa yapsın demiş yine. O nedenle vatandaşlara açtığım tüm davaları çekeceğim. Diğer davalar ise bu ülkeye adalet gelinceye kadar devam edecek ve eninde sonunda kazanacağız, çünkü haklıyız…" (HABER MERKEZİ)