Kadir Şeker'in yardım ettiği A.D. tutuklandı

Sokakta şiddet gördüğü sırada Kadir Şeker'in yardım etmesi ile kamuoyunda tanınan A.D., Konya'da dini nikahlı olduğunu söylediği M.H. ile birlikte tutuklandı. Yaklaşık 1 kilo eroinin bulunduğu araçta gözaltına alınan A.D., uyuşturucunun M.H.'ye ait olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

KONYA - Konya'da dün akşam saatlerinde içinde 900 gram eroin bulunduğu açıklanan bir araçta bulunan A.D. (35) ve M.H. (26) gözaltına alındı.
A.D. ile eşi olduğu belirtilen M.H. yapılan sorgulamanın ardından sevk edildikleri mahkemede tutuklandı. D.'nin, ilk ifadesinde M.H. ile dini nikahla birlikte yaşadıklarını belirterek, ''Uyuşturucuyla bir ilgim yok. Ben uyuşturucu kullanmıyorum. M. uyuşturucu bağımlısı. Uyuşturucuyu kullanmak için aldı'' dediği öğrenildi.

'ARABAMI SATIP ALDIM'

M.H. de ilk ifadesinde, yaklaşık 60 bin lira değerindeki aracını satıp eroin aldığını belirterek, ''Arabamı sattım. Bu uyuşturucuyu kullanmak için satın aldım. Uyuşturucu satmıyorum. Şu an kullandığım araç da arkadaşımın'' dedi.

Kamuoyu A.D.'yi bir kadına şiddet olayı ile tanımıştı. A.D. bir parkta Özgür Duran tarafından darp edilirken olay yerinden geçen Kadir Şeker müdahale etmişti. Şeker, Duran’ın ölümüne neden olduğu olay nedeniyle 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. (DUVAR)