Sıla Gençoğlu: Şiddet haberinden sonra Arkun'la profesyonel ve arkadaşlık ilişkimi bitirdim

Sıla Gençoğlu, sevgilisine şiddet uyguladığı için suç duyurusunda bulunulan müzisyen Özer Arkun'la ilgili açıklama yaptı: "Ama, fakat demeden mağdur kadının tarafındayım."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Sıla Gençoğlu, sevgilisine şiddet uyguladığı belirtilen Rubato grubunun solisti Özer Arkun'la çalışmayacağını ve arkadaşlığını sonlandırdığını açıkladı.

"Mağdur kadının yanındayım" diyen Gençoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün müzisyen arkadaşım Özer Arkun'un bir kadına karşı işlediği şiddet suçunun haberini aldım. Bu kadar yakınımda, yıllardır birlikte işlere imza attığımız ve şiddetin emaresini görmediğim birinin yaptıkları karşısında hayret, dehşet, şaşkınlık, üzüntü ve öfke içindeyim. 'Ama', 'fakat' demeden mağdur kadının tarafında olduğumu, elimden ne gelirse de yapmaya hazır olduğumu, Özer Arkun'la profesyonel ve arkadaşlık ilişkimi bitirdiğimi de kamuoyu ile paylaşmak isterim. Şiddet, hiç ummadığımız yerlerden çıkıp bizi şaşırtmaya devam edecek belli ki... Bizi düşen dilsiz şeytanlara dönüşmemek..."

Özer Arkun'un sevgilisi B.Y. şiddet gördüğünü belirterek suç duyurusunda bulunmuş ve aile mahkemesi Arkun hakkında uzaklaştırma kararı vermişti. (HABER MERKEZİ)