Otobüste gizli fotoğrafa 2 yıl hapis

Otobüste uyuya kalan kadının gizlice fotoğraflarını çeken kişi hapis cezasına çarptırıldı. Cezada erteleme ve indirim uygulanmadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da otobüse binen kadının gizlice fotoğraflarına çeken kişiye indirimsiz 2 yıl hapis cezası verildi. Ceza alan M.O. suçlamaları kabul etmeyerek telefonunun yeni olduğunu ve yanlışlıkla fotoğraf çektiğini ifade etti.

Habertürk'ten Serdar Kulaksız'ın haberine göre, Şişli'de otobüse binip koridor kısmına oturan kadın bir süre sonra uyumaya başladı. Tartışmalar üzerine uyanan kadın başka bir yolcunun fotoğraf çeken kişinin telefonunu almaya çalıştığını fark etti. Daha sonra sanık tarafından kendinin fotoğraflarının çekildiğini öğrendi. Otobüse polis çağrıldı. Yapılan incelemede, M.O.'nun telefonunda kadının göğüs kısmının çekilmiş fotoğrafları bulundu.

Savcılık, sanık hakkında 2 yıldan 6 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı. Sanık M.O. suçlamaları kabul etmedi. Telefonunun yeni olduğunu ve yanlışlıkla fotoğraf çektiğin söyledi. Mahkeme, sanık M.O.'yu "Özel hayatın gizliliğini hlal etmek" suçundan 2 yıl hapis cezasına çarptırdı. Sanığın olaydan dolayı hiçbir pişmanlık göstermediğini belirten mahkeme, cezada erteleme ve indirim uygulamadı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler fotoğraf hapis kadın