Bestecisi açıkladı: 'Joker'in yeni filmi müzikal ağırlıklı olacak

Lady Gaga'nın Harley Quinn'i canlandıracağı 'Joker' serisinin devam filminin bestecisi, filmin müzikal ağırlıklı olacağı söylentilerini doğruladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Joaquin Phoenix başrollü 2019 yapımı "Joker"in devamı olan "Joker 2: Folie à Deux" filminin bestecisi Hildur Gudnadóttir, yeni filmin müzikal ağırlıklı olacağı iddialarını doğruladı. İlk "Joker" filmindeki besteleriyle 92'nci Akademi Ödülleri’nde En İyi Orijinal Film Müziği Oscar’ını kazanan Gudnadóttir, "Tek söyleyebileceğim çok fazla müzik olacağı. Tüm söyleyebileceğim bu" ifadelerini kullandı.

KayıpRıhtım'ın haberine göre, ilk yapımda Arthur Fleck’in Gary Glitter’ın "Rock and Roll" parçası eşliğinde dans ettiği sahne, yeni filmde müzik kullanımının artabileceğine dair söylentiler yarattı. Öte yandan Lady Gaga’nın bir set videosunda şarkı söylerken görüntülenmesi de yapımın müzikal olacağı fikrini güçlendirdi.

FİLMİN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI

Senaristliğini Todd Phillips'in üstlendiği ve Batman’in klasik düşmanı olan Joker’ın alternatif çıkış hikayesini anlatan serinin birinci filmi, 'En İyi Orijinal Film Müziği' ve 'En İyi Erkek Oyuncu' olmak üzere 2 dalda Oscar ödülü kazandı. Film, ayrıca gişede 1 milyar dolar barajını da aşmıştı. 

Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’nın başrolleri paylaştığı yeni filmin çekimleri geçtiğimiz nisan ayında tamamlandı. Filmde Phoenix ve Gaga'ya Zazie Beetz, Catherine Keener, Jacob Lofland ve Harry Lawtey gibi isimler eşlik edecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)