Jennifer Lopez: Hayatımın en büyük kalp kırıklığını yaşadım, öleceğimi sandım

Jennifer Lopez, yeni albümü "This Is Me… Now" hakkında konuştu. Lopez, 2002'de çıkardığı "This Is Me… Then"in 20'inci yılında duyurduğu albümde, hayatı ve deneyimleri hakkında şarkılara yer verecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Yeni albümü hakkında konuşan Jennifer Lopez, 17 sene önce Ben Affleck ile ayrılmanın kendisini nasıl etkilediğini de anlattı.

Lopez, 2002'de çıkardığı "This Is Me… Then" albümünün 20'inci yılında duyurduğu yeni albümüne "This Is Me… Now" adını verdi. Kariyerinin dönüm noktalarından olan "This Is Me… Then" albümü için “Hayatımın aşkıyla birlikte olduğum dönemi yansıtan bir albümdü. Yazdığımız her şarkı çok özeldi. Ben, o albümdeki tüm şarkıları ve sözlerini bilirdi. Benim en büyük hayranımdı" ifadelerini kullandı.

'20 SENE SONRA MUTLU SONA ERDİK'

O albümden sonra bir daha hiç o tarz şarkılar yapamadığını belirten Lopez, “20 yıl önce o düğünü iptal ettiğimizde hayatımın en büyük kalp kırıklığını yaşadım. Açıkçası öleceğimi sandım. 20 sene sonra mutlu sona erdik” dedi.

NTV'nin Zane Lowe’dan aktardığına göre, "This Is Me… Now", Lopez’in son yirmi yılda kat ettiği duygusal, ruhsal ve psikolojik yolculuğu anlatacak. Albümde Lopez’in hayatı ve deneyimleri hakkında şarkılara yer verilecek. Ayrıca albümde yer alan otobiyografik hikâyeler, Lopez'in 2023’te yayınlayacağı diğer kişisel projelerle devam edecek. (KÜLTÜR-SANAT SERVİSİ)