Jennifer Aniston'dan Matthew Perry açıklaması: Öldüğü günün sabahı mesajlaştık

Oyuncu Jennifer Aniston, Friends dizisindeki rol arkadaşı Matthew Perry'nin öldüğü günün sabahında mesajlaştıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Friends dizisinde Rachel Green karakterini canlandıran oyuncu Jennifer Aniston, dizide 'Chandler Bing' karakterini canlandıran Matthew Perry'nin öldüğü günün sabahında mesajlaştıklarını açıkladı. Perry'nin ölümü hakkında konuşan Aniston, "Mutluydu. Sağlıklıydı. Sigarayı bırakmıştı. Forma giriyordu. Mutluydu. Tek bildiğim bu" dedi.

"Öldüğü günün sabahı onunla mesajlaşmıştım. Acı çekmiyordu, bir sorunla mücadele etmiyordu" ifadelerini kullanan oyuncu sözlerini, "Herkesin onun gerçekten sağlıklı olduğunu ve sağlıklı kalmaya çalıştığını bilmelerini istiyorum. Çok sıkı çalıştı. Zor günler geçirdi. Onu çok özlüyorum. Hepimiz özlüyoruz. Bizi gerçekten çok güldürdü" diyerek tamamladı.

Aniston ayrıca, "Onun konuşma tarzı bambaşka bir dünya yarattı. Bir bakıma onun liderliğinde ilerledik. Bu bizim neşemizi yükseltti" ifadelerini kullandı.

'BÜYÜK BİR YIKIM YAŞADIK'

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox ve Matt LeBlanc ortak açıklamalarında, "Matthew'un kaybından dolayı hepimiz büyük bir yıkım yaşadık. Biz oyuncu kadrosundan daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz. Söylenecek çok şey var ama şu anda bu anlaşılmaz kaybın yasını tutmak ve bunu kabullenmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Zamanla, elimizden geldiğince daha fazlasını söyleyeceğiz. Şimdilik düşüncelerimiz ve sevgimiz Matty'nin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu dünya çapında seven herkesle birlikte" ifadelerine yer vermişti.