Friends yıldızlarından Matthew Perry'e veda: 'Büyük bir yıkım yaşadık'

Matthew Perry'nin ardından Friends dizisinin yıldızları yaptıkları açıklamada "Söylenecek çok şey var ama şu anda bu kaybın yasını tutmak ve bunu kabullenmek için biraz zamana ihtiyacımız var" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Friends dizisinde canlandırdığı 'Chandler Bing' karakteriyle tanınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin ölümünün ardından dizideki rol arkadaşları ortak bir açıklama yaptı.

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox ve Matt LeBlanc, People'a yaptıkları ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Matthew'un kaybından dolayı hepimiz büyük bir yıkım yaşadık. Biz oyuncu kadrosundan daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz. Söylenecek çok şey var ama şu anda bu kaybın yasını tutmak ve bunu kabullenmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Zamanla, elimizden geldiğince daha fazlasını söyleyeceğiz. Şimdilik düşüncelerimiz ve sevgimiz Matty'nin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu seven herkesle birlikte."

1994’te yayımlanmaya başlayan ve New York’ta altı genç arkadaşın hayatını konu alan Friends dizisi 2004 yılına kadar sürdü. Dizinin final bölümü ABD’de 52,5 milyon kişi tarafından izlendi ve 2000’lerin en çok izlenen TV dizisi bölümü olarak kayıtlara geçti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)