İzmir'de iki aile çatıştı, 4 kişi yaralandı

İzmir'de iki aile arasında çıkan silahlı çatışmada 4 kişi yaralandı. Gözaltına alınan 8 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 2 aile arasında çıkan, 4 kişinin yaralandığı çatışmaya ilişkin gözaltına alınan 8 şüpheli, adliyeye götürüldü.

DHA'nın haberine göre, çatışma önceki gün saat 13.30 sıralarında Örnekköy Mahallesi'nde yaşandı. "Kız kaçırma" meselesi nedeniyle husumetli 2 aile arasında çıkan tartışma, pompalı tüfekli çatışmaya dönüştü. Silah seslerini duyan mahalleli, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Polis çatışmayı sonlandırırken, sağlık ekipleri yaralanan 4 kişiyi özel bir hastaneye kaldırdı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, 2 kişinin karşılıklı olarak ateş ettikleri, bu sırada bir kişinin yaşananlara "Teksas'a çevirdiler" diyerek tepki göstermesi yer aldı.

4 kişi tedavileri sonrası taburcu edilirken, polis H.U.'yu (16) gözaltına aldı.

Polis ekipleri, soruşturma kapsamında 7 şüpheliyi daha belirledi. Polis, şüphelilerin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda şüpheliler F.Z., Ü.Z., O.Z., C.A.Ç., G.M., Ç.Ç. ve A.O.Ç. yakalandı.

Şüphelilerin adreslerde yapılan aramalarda, 1 tabanca ve 37 av tüfeği kartuşu ele geçirildi. Ayrıca çatışmada kullanıldığı değerlendirilen 3 tüfeğe de polis ekiplerince el koyuldu.

Gözaltına alınan H.U.'nun da aralarında bulunduğu 8 şüpheli, bugün polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (HABER MERKEZİ)