İzmir’de basketbol tutkunları smaç gösterisinde buluştu

İzmir, 5 Ağustos Cumartesi günü basketbola doydu. Karşıyaka Bostanlı Basketbol Sahası, 5 binin üzerinde seyircinin katılımıyla smaç gösterisine ev sahipliği yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Karşıyaka Bostanlı Basketbol Sahası'ndaki Brotherhood Squad’ın (BHS) Smaç Gösterisi İzmir Büyükşehir ve Karşıyaka Belediyesi'nin destekleriyle, Sneaks Up ana sponsorluğunda geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti.

YouTube yayıncısı Alper Biçen ve BHS ekibi öncülüğünde hayata geçirilen etkinliğe Amerikalı sporcu Slim ile iki kez FIBA Dunk Contest Şampiyonu olan Ukraynalı sporcu Dmytro Kryvenko katıldı. Basketbol tutkunları etkinliği izlemek için sabahın erken saatlerinde sahaya gitti. 

Sekiz yarışmacının mücadele ettiği smaç yarışmasında şampiyonluk kupasını kaldıran isim Med Brodie oldu. Smaç gösterisinin öncesinde rap sanatçıları Anıl Piyancı, Khontkar, Kozmos ve Kamufle sahneye çıktı. Ayrıca sanatçılar ve sporcular arasında bir karma maç da gerçekleşti.

Sneaks Up tarafından İzmirli grafiti grubu Color Addicts (Pans, Shero, Plex) ile ortaklaşa çalışarak basketbol sahasının zeminine etkinlik anısına özel bir boyama da yapıldı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler İzmir basketbol