İzmir'de amcasını öldürdüğü suçlamasıyla yakalanan şüpheli tutuklandı

İzmir'de amcasını öldürdüğü ve kuzenini yaraladığı suçlamasıyla aranan şahıs Torbalı ilçesine bağlı kırsal Demirci Mahallesi'nde saklandığı yerde yakalandı.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'in Karabağlar ilçesinde amcasını öldürdüğü, kuzenini de tabancayla yaraladığı suçlamasıyla aranan ve kırsal mahalledeki bir evde bazanın içinde saklanırken yakalanan şüpheli, cezaevine gönderildi.

AA'nın haberine göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 16 Şubat'ta yaşanan olayın şüphelisi olan M.Ş'nin (24) yakalanması için geniş çaplı soruşturma yürüttü.

Yaklaşık 500 saatlik kamera kaydının incelenmesi sonucu şüphelinin Torbalı ilçesine bağlı kırsal Demirci Mahallesi'nde saklandığı tespit edildi.

Eve düzenlenen operasyonda saklandığı bazanın içinde yakalanan ve gözaltına alınan M.Ş, sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

Karabağlar ilçesinde pazarda balık satan M.Ş. ile amcası Sertif Ş. (64) arasında tartışma çıkmış, M.Ş, kardeşi D.Ş ile birlikte evine gittiği Sertif Ş. ile oğlu Erkan Ş'ye tabancayla ateş etmişti.

Sertif Ş'nin hastanede öldüğü, hafif yaralanan oğlunun ise taburcu edildiği olayla ilgili gözaltına alınan D.Ş, serbest bırakılmıştı.

(HABER MERKEZİ)