İYİ Partili Koca'nın 'Eş Başkan' sözlerine İmamoğlu'ndan yanıt: Kulağım duymuyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine 'Eş Başkan' diye hitap eden ve "Seni başkan yaptırmayacağız" diyen İyi Partili Mete Koca'ya, "Benim kulağım kötü sesleri duymuyor" yanıtı verdi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraçhane meclis binasında düzenlenen İstanbul Gençlik Meclisi açılış oturumuna katıldı.

DHA'nın aktardığına göre, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti'nin seçime müstakil girme kararının ardından süren tartışmalara ilişkin "Bir siyasi partinin kendi iç meselesine ne yorum yaparım, ne de müdahil olurum. Sadece, eğer orada bir anlaşmazlık, bir kavga, bir gürültü varsa bundan üzüntü duyarım. Şu anda bende uyandırdığı tek his bu, keşke olmasa. Keşke kendi içlerinde daha bütünlükçü bir yapıları olsa" diye konuştu.

İBB Meclisi'ndeki İYİ Partili meclis üyelerinin istifaların ardından İYİ Parti Genel Merkez Kurumsal İlişkiler Başkan Yardımcısı Mete Koca'nın kendisi hakkında söylediği 'Eş Başkan' sözü hakkında ise İmamoğlu, "Benim kulağım kötü sesleri hiç duymuyor. Kötü sözleri de duymuyor" dedi. 

 

İYİ Parti Genel Merkez Kurumsal İlişkiler Başkan Yardımcısı Mete Koca, sosyal medyada Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak, "CHP’nin eş genel başkanı operasyon çekiyor. Seni başkan seçtirmeyeceğiz" demişti. (HABER MERKEZİ)