İYİ Partili Ali Ünal: Mansur Yavaş 5 yıl daha görevde kalacak

İYİ Parti'nin Ankara Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ali Ünal, mevcut başkan Mansur Yavaş'ın 5 yıl daha görevde olacağını belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın başkanlığında, ABB Meclisi kasım ayı 15'inci birleşimi yapıldı. 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde kendi adaylarını açıklayacağını duyuran İYİ Parti'nin Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ali Ünal, Yavaş’ın 5 yıl daha görevde olacağını söyledi.

 

Ünal açıklamasının devamında, "Tüm ilçelerimizin bütçeleri ilçelerimize ve Ankara'mıza hayırlı olsun. İdareyi suçlamak çok kolaydır. Ama öneri, teklif yok. Bütçelerin hazırlanmasında emeği geçen herkese grubumuz adına teşekkür ediyoruz" dedi.

İSTANBUL VE İZMİR İÇİN ADAY VAR

İYİ Parti’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylığı açıklaması gelmiş, İBB Meclisi İYİ Parti Grup Sözcüsü Suat Sarı, aday adaylığını açıklamıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlerde partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının ise Prof. Dr. Ümit Özlale olduğunu duyurmuştu. Ankara için şu ana dek henüz bir isim gündeme gelmemişti. (HABER MERKEZİ)