İYİ Partili Suat Sarı aday adaylığını duyurdu: 'İstanbul için yola çıkmaya hazırım'

İBB İYİ Parti Grup Sözcüsü Dr. Suat Sarı, yerel seçimlerde aday adayı olduğunu açıklayarak, "İstanbul için yollara çıkıp büyük bir enerji harcamaya hazırım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı adaylığı için adı geçen İBB İYİ Parti Grup Sözcüsü Dr. Suat Sarı, yaptığı açıklamada adaylık iddialarını doğruladı.

'BENİM LİYAKATİMDE BİR ADAY ÇIKMADI'

Cumhuriyet'ten Sena Tufan'a konuşan Sarı, şu ifadeleri kullandı: “İstanbul’un en önemli sorunu trafik ve ulaşım. Bugüne kadar bu alanda benim birikimim ve liyakatimde bir aday çıkmadığı için ve bu konuda onlarca proje geliştirmiş bir teknokrat olarak İstanbul’un birikmiş sorunlarını çözmeye, aday adayı olmaya karar verdim. Genel başkanımın uygun görmesi halinde bu kente katacağım çok yüksek katma değerler var. İstanbul için yollara çıkıp büyük bir enerji harcamaya hazırım.” 

Partide süren istifalara ilişkin de bir değerlendirme yapan Sarı, “Siyasete girmek bir iddia meselesidir. Çok stabil kalanlar var, hedefi olan insanlar da var. Hedefi olan insanlar hedeflerinin karşılığını göremediklerinde istifa haklarını kullanıyorlar. Geçmiş dönemlerde hepsiyle birlikte çalıştık. Hepsinin önemli katkıları oldu. Bu istifaların bir süre sonra yeni katılımlarla dengeleneceğini düşünüyorum” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)