İYİ Parti Sözcülüğü'ne Kürşad Zorlu getirildi

Meclis'teki grup toplantısında düzenlenen törenle bugün İYİ Parti'ye katılan Prof. Dr. Kürşad Zorlu, parti sözcülüğüne getirildi. Partiye geçen hafta katılan Turhan Çömez ise başdanışmanlığa atandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Sözcülüğü görevine, bugün TBMM Grup Toplantısı'nda partiye katılan Habertürk gazetesi yazarı Prof. Dr. Kürşad Zorlu getirildi.

AA'nın aktardığına göre İYİ Parti'nin bugünkü Meclis Grup Toplantısı'nda Zorlu'ya rozetini takan Genel Başkan Akşener, Kürşad Zorlu'yu parti sözcüsü olarak görevlendirildi.

İYİ Parti'nin 2020 Ekim ayındaki Başkanlık Divanı Toplantısı ile kaldırılan parti sözcülüğü makamına, iki yıllık aranın ardından ilk kez görevlendirme yapılmış oldu.

İYİ Parti'de 2019-2020 yıllarında parti sözcülüğü görevini, İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu yürütmüştü.

HABERTÜRK TV YAYINLAMADI

Bu arada Habertürk internet sitesinde Zorlu'nun İYİ Parti'ye katılması Akşener'in grup konuşmasının sonunda bir cümle olarak duyuruldu. Zorlu için Habertürk yazarı ifadesi kullanılmadı. Habertürk TV de Zorlu'nun kürsüye çıktığı anları ekrana getirmedi. 

TURHAN ÇÖMEZ BAŞDANIŞMAN OLDU

Meral Akşener'in katıldığı törenle geçen hafta İYİ Parti'ye katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru ve eski milletvekili Turhan Çömez, başdanışmanlık görevine atandı.

Turhan Çömez sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada göreve atandığını şöyle duyurdu:

"Bugün Genel Başkan Sayın @meral_aksener tarafından, Başdanışmanlık görevine atandım. Benim için büyük onur. Güveni için kendilerine, @iyiparti yönetimine, Ve tüm İYİ Parti ailesine, şükranlarımı sunuyorum."

(HABER MERKEZİ)