İYİ Parti seçim hazırlıklarını Konya’da başlattı

İYİ Parti yerel seçim çalışmalarına Konya’dan start verdi; seçim ve sandık güvenliği için ilk toplantısını yaptı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - İYİ Parti Seçim İşleri Başkanlığı, sandık ve seçim güvenliği için çalışmalarına başladı. İlk toplantı İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Sedat Aksakallı başkanlığında 2 Eylül Cumartesi günü partinin Konya İl Başkanlığı'nda gerçekleştirildi.
 
14-28 Mayıs seçim sürecinin sandık ve seçim güvenliği çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda ilçe başkanları, seçim işlerinden sorumlu ilçe başkan yardımcıları ve ilçe seçim kurulu üyeleri kendi ilçelerinde yaşadıkları sorunları dile getirdi, çözüm önerileri tartışıldı.

ADRES DEĞİŞİKLİĞİ HATIRLATMASI

Adres değişikliği yapan seçmenlerin bulundukları adreste oy kullanabilmeleri için 1 Ekim 2023’e kadar adres bildirimlerini yapmaları gerektiğini hatırlatan Aksakallı, bu konuda seçmenlerin bilgilendirilmesini istedi.

‘GENEL BAŞKANIMIZ KURULUŞ YILDÖNÜMÜMÜZDE YEREL YÖNETİMLER VİZYONUMUZU AÇIKLAYACAK’

İYİ Parti’nin yerel seçimlere bütün il ve ilçelerde güçlü adaylarla girmek konusundaki kararlılığını vurgulayan Aksakallı, şu ifadeleri kullandı: “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, partimizin kuruluş yıldönümü olan 25 Ekim 2023 tarihinde İYİ Parti’nin yerel yönetimler vizyonu ve belediyecilik yaklaşımını milletimizle paylaşacak” dedi.

‘SEÇİME GÜÇLÜ ADAYLARLA VE ÇÖZÜMLERLE GÜRMEYE HAZIRLANIYORUZ’

Aksakallı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bütün il, ilçe ve beldelerde seçime güçlü adaylarla ve çözümlerle girmeye hazırlanıyoruz. Seçimlerde başarılı olmanın en önemli koşullarından biri de sandık ve seçim güvenliğini sağlayabilmek. Bu nedenle, gerek İlçe Seçim Kurullarında gerekse sandık kurullarında görev alacak partililerimize büyük sorumluluk düşüyor. Ocak ayında yeniden teşekkül edecek İlçe Seçim Kurullarına sağlıklı görevlendirme yapılması çok önemli.” (DUVAR)

Etiketler konya iyi parti