İYİ Parti Muratpaşa’nın kapısına kilit vuruldu

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yönetiminin istifasının ardından İlçe Sekreteri Tülay Özdek, "Teşkilatımızın kapısını bugün akşam üzülerek son kez kapattım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yönetimi istifa ederek CHP’ye katılmış ve Ümit Uysal’a destek açıklaması yapmışlardı. İstifaların ardından İYİ Parti Muratpaşa İlçe Sekreteri Tülay Özdek’in sosyal medyada yaptığı “Teşkilatımızın kapısını bugün akşam üzülerek son kez kapattım” açıklaması kaldı.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesinde İYİ Parti’de istifalar devam ediyor. İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan’a tepki gösteren 99 kişilik il yönetim kurulundan 50 kişinin üzerinde istifa yaşanırken, Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yönetimi, istifa ederek CHP Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a destek vereceklerini açıkladılar.

İYİ Parti’de yaşanan gelişmelerin ardından İlçe Sekreteri Tülay Özdek’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu. “Teşkilatımızın kapısını bugün akşam üzülerek son kez kapattım” diyerek paylaşım yapan Özdek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sözünü hatırlatarak, "Olur da bir gün benden gelecek bir telefonla vicdanınız arasında kalırsanız vicdanınızı dinleyin. Hiç tereddüt etmeyin" sözüne istinaden 6 yıldır kapısını her gün açtığımız ilçe teşkilatımızın kapısını üzülerek son kez kapattım” dedi.

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yönetiminin istifasının ardından üyelerin de istifa etmeye başladığı belirtiliyor.