İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Hayatını kaybeden İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu için bugün cenaze töreni düzenlendi. Tozoğlu'nun cenazesi Meram'da toprağa verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Konya İl Başkanı avukat Gökhan Tozoğlu'nun cenazesi, Konya'nın Meram da toprağa verildi.

Eylül ayında aort damarının yırtılması sonucu hastaneye kaldırılan İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, 29 Eylül'de taburcu edildi.

Evinden tedavisine devam edilen 35 yaşındaki Tozoğlu, yeniden rahatsızlanınca Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tozoğlu, gece saatlerinde vefat etti.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Tozoğlu için Meram ilçesindeki Kurtuluş Mezarlığı'nda ikindi namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katıldığı törenin ardından Tozoğlu'nun naaşı toprağa verildi.

Akşener burada, Tozoğlu'nun eşi Selin, oğlu Göktuğ ile annesi Fadimana Tozoğlu'na sarıldı, başsağlığı diledi. Selin Tozoğlu, eşinin bir süredir tedavi gördüğünü, iyileşeceğine olan inancını hiç kaybetmediğini belirterek, "Benim hep umudum vardı" dedi.

Akşener de Tozoğlu'nu, "Ben de hep iyileşeceğini düşündüm, çok dua ettim. Cenabıallah böyle uygun gördü. Dayanacağız" sözleriyle teselli etti.

Cenaze törenine Akşener'in yanı sıra Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin, Konya Barosu Başkanı Oktay Unkur, Tozoğlu'nun yakınları, meslektaşları ve siyasi parti temsilcileri katıldı. (HABER MERKEZİ)