İYİ Parti Kayseri Adayı Yücel: kiminle konuşsak aynı tablo ile karşılaşıyoruz

Kayseri'de esnaf ziyareti yapan İYİ Parti adayı Kazım Yücel, "Kiminle konuşsak aynı tablo ile karşılaşıyoruz. Ekonomi çökmüş durumda" dedi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurdaer Şahin ile birlikte Eski Sanayi esnafını ziyaret etti. Yücel ve Şahin, dükkanları tek tek dolaştı ve esnafın sıkıntılarını dinledi.

'SADECE GÜNÜ KURTARABİLİYORUZ'

Ekonomik sıkıntılara  değinen esnaf, "Bugün aldığınız bir malı bir saat sonra aynı fiyata alamıyorsunuz. TÜİK'in açıkladığı sahte rakamlarla dolu bir enflasyon ortamı burada yok. Gerçek enflasyon burada. Alın size bir ürün verelim, bir saat sonra ya bize gelin ya da bir başka dükkana gidin, bakın fiyat nasıl değişmiş. Böyle bir ortamda insanlar artık sadece zorunlu ürünleri alıyor. Bizler de sadece günümüzü kurtarabiliyoruz. Ne yeni dükkan yatırımı ne de başka bir yatırım yapabiliyoruz" diye konuştu.

Esnafı dinleyen Kazım Yücel de, "Valla nereye gitsek, kiminle konuşsak aynı tablo ile karşılaşıyoruz. Ekonomi çökmüş durumda. Piyasalar seçime kadar baskı altında. Herkes bunun farkında. Ne esnaf önünü görebiliyor ne de vatandaş. Herkes daha nasıl az zarar ederim diye düşünüyor. Kimse kazancımın üzerine kazanç ekledim ve şu yatırımı da yapayım demiyor. Bu çok üzücü" dedi.