İYİ Parti Ardahan İl Başkanı: Hastane önünde saldırıya uğradım

İYİ Parti Ardahan İl Başkanı Polat, diyaliz tedavisi için gittiği Ardahan Devlet Hastanesi'nin önünde 3 kişinin kendisine saldırdığını söyledi. Polat, “Bu saldırının siyasi olduğunu düşünüyorum" dedi.

İYİ Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat (ortada) 3 kişinin saldırısına uğradı.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat, Ardahan Devlet Hastanesi’nde bugün kimliği belirsiz 3 kişi tarafından saldırıya uğradığını açıkladı.

ANKA Haber Ajansı'nın haberine göre, diyaliz tedavisi için hastaneye gittiğini söyleyen Taşkın Polat, "Az önce diyalizden çıkarken kimliği belirsiz 3 kişi tarafından saldırıya uğradım. Benim kimse ile şahsi bir hesabım, kimseyle herhangi bir kavgam, alacak verecek davam yok. Bu saldırının siyasi olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Şikayetçi olduğunu aktaran Polat, "Er ya da geç bu alçakça saldırıyı yapanlarla elbette ki yüz yüze geleceğiz. Erkekçe karşımıza çıkamayan alçaklar, en savunmasız olduğum anda saldırıya geçtiler. Elbette her şeyin bir bedeli olur. Devletimiz ve polislerimiz araştırmayı yapıyor inşallah en kısa zamanda failler yakalanacak ve biz de kendilerini tanımış olacağız" dedi. (HABER MERKEZİ)