İtalya Kupası, üst üste ikinci kez Inter'in

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Inter, İtalya Kupası finalinde Fiorentina’yı 2-1 mağlup ederek üst üste 2’nci kez bu kupanın sahibi oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalya Kupası finalinde Fiorentina ile Inter karşı karşıya geldi. Olimpico Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Massimiliano Irrati yönetti.

Fiorentina karşılaşmaya; Terracciano - Dodo, Biraghi, Milenkovic, Lucas Martinez, Bonaventura, Nicolas Gonzalez, Amrabat, Castrovilli, Ikone ve Arthur 11’iyle çıktı.

Inter ise; Handanovic - Dumfries, Darmian, Acerbi, Bastoni, Di Marco, Brozovic, Barella, Hakan Çalhanoğlu, Dzeko ve Lautaro Martinez ile sahadaydı.

Karşılaşmayı 2-1’lik skorla kazanan Inter, İtalya Kupası şampiyonu oldu. Inter’e galibiyeti getiren golleri 29 ve 37’nci dakikalarda Lautaro Martinez atarken; Fiorentina’nın tek sayısı ise 3’üncü dakikada Nicolas Gonzalez’den geldi.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu 83 dakika sahada kaldı ve Inter formasıyla 2’nci İtalya Kupası’nı kazandı.

Fiorentina’yı 2-1 mağlup ederek İtalya Kupası’nı kazanan Inter, üst üste 2’nci kez bu kupanın sahibi oldu. Inter’in kupada toplam şampiyonluk sayısı ise 9’a yükseldi. (HABER MERKEZİ)