İstanbul'da toplu ulaşımda seferler artırılıyor

Okulların yarın açılacak olması dolayısıyla İstanbul'da yaz ayında kapalı kalan bazı hatlar açılacak, İETT, metro ve vapurlarda her gün ek seferler yapılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da toplu ulaşımda seferler artırılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) yapılan açıklamaya göre yeni tarife düzeninde ortalama 44 bin 88 sefer planlanıyor.

İETT, Metro İstanbul ve Şehir Hatları'nda ek seferler yapılarak, sonbahar-kış düzenine geçilecek. Yaz döneminde kapalı kalan bazı hatlar yeniden faaliyete geçirilecek.

METRODA GÜNLÜK 16 EK SEFER

Metro İstanbul'da yarın itibariyle her gün 16 ek raylı sistem seferi düzenlenecek, günlük 5 bin 187 seferle hizmet verilecek.

Şehir Hatları ise İstanbul Boğazı ve Marmara Denizi'nde günlük 22 ayrı hatta 48 iskelede, 28 gemiyle günde 636 sefer düzenleyecek. Şehir Hatları 13 Eylül'de kış tarifesine geçecek. İstinye-Çubuklu Arabalı Vapur Hattı'nda da seferler artırılacak.

Otobüs sefer saatleri hakkındaki detaylara, iett.istabul adresinden veya MOBİETT uygulamasından erişilebiliyor. (HABER MERKEZİ)