İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği durduruldu: Şehir Hatları seferleri iptal edildi

İstanbul Boğazı'ndaki hava koşulları sebebiyle Şehir Hatları seferlerinin iptal edildiği, boğazın çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldığı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Boğazı'ndaki hava muhalefeti nedeniyle Şehir Hatları seferlerinin ikinci bir duyuruya kadar yapılamayacağı duyuruldu.

Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamada, İstanbul Liman Başkanlığı'nın kararıyla İstanbul Boğazı'nın, elverişsiz hava koşulları sebebiyle yerel deniz trafiğine kapatıldığı aktarıldı.

Açıklamada, "Değerli yolcularımız, İstanbul Liman Başkanlığı kararı ile İstanbul Boğazı elverişsiz hava koşulları sebebiyle yerel deniz trafiğine kapatılmıştır. Tüm seferlerimiz ikinci bir duyuruya kadar yapılamayacaktır. Bilgilerinize sunarız" denildi.

Yerel deniz trafiğinin yanı sıra boğazdan geçişler de durduruldu. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İstanbul Boğazı gemi trafiği, saat 17.50 itibariyle olumsuz hava koşulları nedeniyle çift yönlü ve geçici olarak askıya alınmıştır" ifadelerine yer verildi. (HABER MERKEZİ)