İstanbul'da 4 gündür aranan Turgut Ateş ölü olarak bulundu

İstanbul'da 4 gündür kayıp olan Turgut Ateş'in cesedi, Kartal sahilinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Kartal ilçesinde 4 gündür haber alınamayan 67 yaşındaki Turgut Ateş'in cesedi sahildeki kayalıklarda bulundu. Ateş'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

DHA'nın haberine göre, sahildeki sokak kedilerine mama dağıtmak için evden çıkan 67 yaşındaki Turgut Ateş'ten 4 gündür haber alınamıyordu.

Ailesi tarafından günlerdir aranan Ateş'in cansız bedeni, bugün saat 17.30 sıralarında Kartal sahilindeki kayalıklarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sahil güvenlik, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Durumu öğrenen aile yakınları cesedin bulunduğu alana geldi. Yapılan incelemelerin ardından Turgut Ateş'in cesedi Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Aile yakını Gülçin Zazakoştu, "Eşi 4 gündür arıyordu. Her gün yaptığı gibi rutin şekilde gelip aynı yerden aldığı kedi mamalarını burada dağıtıyordu. Pazartesi'den itibaren de kayıp. Her yere bakıldı. Bütün arkadaşları aradı. Çok enteresan bugün yine çıkıyorlar. Ve bugün çantayı burada görüyorlar. Ondan önce görünmüyor. Bugün de ölüsü bulundu. Hiçbir husumetlisi yoktu" dedi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler İstanbul Kartal