İstanbul Komedi Festivali başlıyor

İstanbul Komedi Festivali, yerli ve yabancı programıyla 5 Kasım – 3 Aralık 2023 tarihleri arasında izleyicilerle buluşacak. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Komedi Festivali, bu yıl 6'ıncı kez izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Festival, söyleşiler, stand-up'lar, doğaçlama gösteriler, kapalı gişe tiyatro oyunları ve çocuk etkinliklerinin yanı sıra bu yıl İngiliz komedyenleri izleyicilerle buluşturacak. 

Funny Woman Awards’ı (2019) kazanmasıyla tanınan Laura Symth, komedyen Rick Gervais’in turnesinin açılışını yapan Sean McLoughlin, ödüllü genç komedyen Matt Richardson ve Manchesterlı komedyen Brennan Reece, İstanbul Komedi Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alacak. 

Demet Akbağ, Şener Şen, Uğur Yücel, Ali Poyrazoğlu & Güneş Berberoğlu, Behzat&Süheyl Uygur, Kaan Sekban, Doğu Demirkol, Zafer Algöz&Can Yılmaz, Berfu&Eser Yenenler, , Esra Dermancıoğlu, Deniz Göktaş, Ali Kerim Diler, Can Bonomo&Can Temiz&Bengi Apak, Oya Başar ve Ebru Kural, Hakan Yılmaz&Ebru Cündübeyoğlu, Yasemin Şefik, Geveze, Semaver Kumpanya 'Cimri', Volkan Severcan&Asuman Dabak, Yunus Günçe gibi isimlerinin yanı sıra interaktif etkinlikler, sezon boyunca kapalı gişe sahnelenen 'Aydınlıkevler', 'Güldür Güldür Show', 'Zengin Mutfağı', 'Çok Güzel Hareketler 2' gibi birçok isim ve etkinlik İstanbul Komedi Festivali’nde izleyicilerle buluşacak. 

İSTANBUL KOMEDİ FESTİVALİ, BRANDWEEK İSTANBUL'DA

Brandweek İstanbul, İstanbul Komedi Festivali etkinlikleri kapsamında Funny Woman Awards (2019) ödüllü İngiliz komedyen Laura Symth’i, 'Düğün Şarkıcısı' adlı oyunuyla oyuncu Nergis  Öztürk’ü ve bir kadın gözüyle hayatın komedisini seyirciye sunan Lesli Karavil’i ağırlayacak.

Festival çocuklar için de Türkçe Benim Evim – Kelimeler Adası, Bully Bully, Ceko ile Pepo – İki Bavul Dolusu, Nasreddin Hoca gibi tiyatro oyunlarına, atölyelere ev sahipliği yapacak. (KÜLTÜE SANAT SERVİSİ)