İstanbul Kayaşehir'de 2 bin 450 konut sahiplerine teslim ediliyor

TOKİ tarafından İstanbul Kayaşehir'de 4 etap halinde inşa edilen 2 bin 450 sosyal konutun, hak sahiplerine teslimine başlandı. Teslim işlemleri, 14 Şubat'a kadar devam edecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir'de 4 etap halinde inşa edilen 2 bin 450 sosyal konutun, 15 Ocak itibarıyla hak sahiplerine teslimine başlandı.

TOKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, TOKİ, Türkiye genelinde 50 bin ve 100 bin sosyal konut projesi kapsamında teslim edilen konutlara ilave olarak İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de de konut teslimlerine devam ediyor. Teslim günleri gelen yurttaşlar, bankadaki işlemlerini tamamladıktan sonra TOKİ konut teslim ofisine giderek yeni konutlarının anahtarlarını teslim aldı.

Hak sahibi Tuğçe Balarban, TOKİ kuralarına son saniyelerde katıldığını belirterek, "Bize teslim olan konutu gezdik. Dairemizde ufak tefek pürüzler vardı ama not ederek yapabileceklerini söylediler, yardımcı oldular" ifadelerini kullandı.

Toplamda 2 bin 450 konutun teslim işlemleri 14 Şubat 2024'e kadar devam edecek. (HABER MERKEZİ)