İstanbul kadın cinayeti: Cezaevinden çıkmış

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde yaşayan Fatoş Çetin, Mehmet Dinç tarafından katledildi. Çetin'in uzun süre Dinç'ten şiddet gördüğü ve failin bir süre cezaevinde kaldığı öğrenildi.

Fotoğraf: Özge Özgüner / csgorselarsiv.org
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Ümraniye ilçesinde bir kadın cinayeti daha meydana geldi. Mehmet Dinç, bir dönem birlikte yaşadığı ve çocuğunun annesi olan Fatoş Çetin'i katletti. 

DHA'nın haberine göre; Çetin'in oturduğu gecekonduya giden ve Çetin'i pencereye çağıran Dinç, 25 yaşındaki Çetin'i vücudunun çeşitli yerlerinden kesici aletle yaraladı.

Sabah saatlerinde kızının kaldığı eve giden baba Erdal Çetin'in ihbarı üzerine eve gelen ekipler Fatoş Çetin’in öldüğünü tespit etti. Kaçan fail ise akşam saatlerinde Ataşehir’de yakalandı.

3-4 AY ÖNCE DE SALDIRMIŞ

Kızının katli ile ilgili konuşan Erdal Çetin, şu ifadeleri kullandı:

"Sabah 09.00 civarıydı. Kalktığımızda eşime, 'Kızımı uyandır da kahvaltı yapalım' dedim. Kapıya vurmuş, kapı açılmayınca pencereden odayı kontrol edince kızımın yerde yattığını görmüş. Beni çağırdı. Kapıyı ittim açılmadı. Kızım düştüğünde kafası kapıya gelmiş. Bebeği de üzerinde yatıyordu. Kapıyı iterek açtım. Baktım çocuğumun her tarafı kan içinde. Kucağıma aldığımda ölmüştü. Dinç'in daha önce de kızına saldırdığını ifade eden Erdal Çetin, "Hiçbir şekilde ses duymadım. Bir ses olsa duyardım. Zaten onu sürekli kandırıyordu. Kızım sessiz biriydi. Pencereye çağırmış, tutmuş ve bıçaklamış. 3-4 ay önce yine gelmişti, mutfakta meyve bıçağıyla bıçaklamıştı. Meyve bıçağı kırılmıştı. Biz şikayet edince tutuklandı. 3-4 ay cezaevinde yattı" dedi. 

'KIZIM SIĞINMA EVİNE GİTMİŞTİ'

Kızının 1,5 yıl boyunca şiddet gördüğünü anlatan Erdal Çetin, "Kızım sığınma evine gitmişti. Bu kadar ileriye gideceğini bilemezdik" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)