İstanbul Coffee Festival 14-17 Eylül'de Tersane İstanbul'da

Bu sene 9’uncusu yapılacak İstanbul Coffee Festival, 14-17 Eylül 2023 tarihlerinde Tersane İstanbul'da gerçekleşecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Coffee Festival, bu sene 'Kahveye Aç Gözlerini' sloganıyla 9’uncu kez kahveseverlerle buluşacak. Tersane İstanbul’da gerçekleştirilecek festivale 130 marka ile 45 bin kişinin katılımı beklenirken, festival kapsamında 30 konser, 20 Workshop ve 20 seminer gerçekleşecek.

Dream Sales Machine Başkanı Alper Sesli, bugüne kadar gerçekleştirdikleri 8 festivalde yüzbinlerce kahvesever, binlerce marka ve milyonlarca kişiye ulaştıklarını belirterek, “Kahveseverlerin ve medyanın büyük ilgisi ile dünyanın kendi kategorisindeki en değerli markalarından biri haline geldik. Bu yıl 9’uncu festivalimize doğru çok önemli bir adım atıyoruz ve festivalimizi tarihi 14. yüzyıla dayanan, inanılmaz öykülere ev sahipliği yapmış olan Tersane İstanbul’da gerçekleştireceğiz. 2023 yılında sadece alanımızı değil aynı zamanda görsel iletişim dilimizi de değiştirdik. Bu yılın etkileşim başlığımızı “Kahveye Aç Gözlerini” olarak belirledik. Haliç’in olağandışı güzel bu noktasında denize sıfır olan Tersane İstanbul’da katılımcılarımızı tarihi İstanbul manzarası eşliğinde kahve içmeye bekliyor olacağız. Festivalimizde kahve severleri müzik, atölye çalışmaları, seminerler, nefis lezzetler, kokteyller ve kahve ile dolu dolu harika bir 4 gün bekliyor olacak” şeklinde konuştu.

Nitelikli kahveler, kahve dükkanları, kavurmahaneler, artizan lezzetler, uluslararası ve ulusal büyük kahve markaları, makine ve ekipman üreticileri ve tüm diğer kahve endüstrisi paydaşları kahveseverler için yine bir araya gelecek.