İsrail'in attığı bombaların üzerine ismi yazıldı: Cenk Uygur'dan tepki

Türkiye kökenli ABD vatandaşı ve eski MSNBC sunucusu Cenk Uygur, sosyal medya paylaşımında ABD'nin İsrail'e desteğini eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İsrailli MMA dövüşçüsü Haim Gozali, İsrail'den Gazze'ye atılacak top mermilerinin üzerine Filistin'i destekleyenlerin isimlerini yazdı. Daha önce de bombaların üzerine Müslüman sporcuların isimlerini yazan Gozali, füzelerin ateşlenme anlarını X sosyal medya platformundan paylaştı.

'YETKİLİ OLSAYDIM O FÜZELER ORADA OLMAZDI'

Türkiye kökenli ABD vatandaşı ve eski MSNBC sunucusu Cenk Uygur, konuya ilişkin X sosyal medya platformundan paylaştığı mesajında, ABD'nin İsrail'e verdiği askeri desteği eleştirdi. Uygur, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "İsrail ordusu, füzelerin üzerine adımı yazacak kadar benim endişeleniyorsa haklılar. Ben masum Filistinli çocukları öldürmelerine izin vermem. Eğer yetkili ben olsaydım benim adım orada olmazdı çünkü o bombalar orada olmazdı! Paramızı masum çocukları öldürmek için harcamazdım."

'UMARIM TUTUKLUK YAPAR'

Füzelerin üzerine yazılan isimlerden olan Jackson Hinkle da, Instagram hesabından söz konusu görüntülere tepki gösterdi. 24 yaşındaki sosyal medya fenomeni, "İsrail füzelerinin üzerine benim adımı yazıyor, umarım tutukluk yapar" diye yazdı Anastasia Maria Loupis ise, "Neden Amerikan ve Danimarka vatandaşlarının tehdit edilmesi için vergi ödüyoruz?" yorumunda bulundu. (DIŞ HABERLER)

 

Etiketler israil ordu gazze bomba