İsmail Kartal'dan Rize maçı öncesi kadroya 'üçlü' neşter

Fenerbahçe’nin Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından teknik direktör İsmail Kartal, hafta sonu oynanacak Çaykur Rizespor mücadelesi öncesi kadroda üç değişikliğe gideceği iddia edildi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig’in 26. Haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe’de İsmail Kartal ve ekibi kadroda köklü değişiklikler yapabilir.

Fenerbahçe’de son haftalarda bekleneni veremeyen bazı futbolcular kulübeye çekilebilir. Bu bağlamda İrfan Can Kahveci’nin yeniden ilk 11’e döneceği, Fred’in yokluğunun ise Mert Hakan Yandaş ile doldurulması bekleniyor.

Ntvspor'da yer alan habere göre; savunmada da işler yolunda gitmeyen Fenerbahçe’de Leonardo Bonucci’nin ilk 11’e girme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor. Dünyaca ünlü İtalyan stoperin özellikle panik anlarında soğukkanlılığıyla sorumluluk alması en büyük avantaj olarak görülüyor.

Son haftalarda büyük düşüş yaşayan Sebastian Szymanski ise dinlendirilebilir. Milliyet’in haberine göre, Polonyalı futbolcunun yerine teknik ekibin, Çaykur Rizespor maçında farklı bir isme yönelmesi güçlü bir ihtimal.

(HABER MERKEZİ)

Etiketler İsmail Karal RİZE