İsmail Kartal için bir ihtimal daha var

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinde Teknik Direktör İsmail Kartal'ın Cengiz Ünder'in performansını göz önünde bulundurabileceği belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, Cengiz Ünder'in Kayserispor performansı sonrası yeni bir 'joker oyuncu' kazandığı yorumu yapılıyor.

NTV Spor'un haberine göre Ünder'in son maçtaki başarılı performansı yarın oynanacak Galatasaray derbisi kadrosunu da şekillendirebilir. 

Bu sezon bazı futbolcuları birden fazla bölgede görevlendirerek verim alan Kartal'ın Ünder'in devreye girişi ile yeni bir 'joker oyuncu' kazandığı yorumu yapılan haberde bu oyuncuların başında Jayden Oosterwolde ve Ferdi Kadıoğlu'nun bulunduğu belirtildi.

Sol bek Jayden Oosterwolde'yi yaşanan sakatlıklar sonrası birçok kez stoperde kullanan İsmail Kartal, Ferdi Kadıoğlu'nu da bazı karşılaşmalarda sağ bek olarak görevlendirmişti. UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki ilk Ludogorets maçında sağ bekte görev alan Ferdi Kadıoğlu, Süper Lig'deki Samsunspor, Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarında da bu mevkide oynatılmıştı.

İsmail Kartal'ın, Cengiz Ünder'in Kayserispor maçındaki iyi performansı sonrası İrfan Can Kahveci'yi 8 numaraya çekme opsiyonu doğdu. Fred'in cezası sebebiyle İrfan Can Kahveci'yi 8 numarada oynatma ihtimali beliren İsmail Kartal, Cengiz Ünder'i de sağ kanatta görevlendirebilir. (SPOR SERVİSİ)