İpek Kıraç'tan açıklama: Bu süreçte en çok üzüldüğüm husustur

İpek Kıraç, kendisini evlatlıktan reddettiğini açıklayan babası İnan Kıraç ile ilgili "Babamın her türlü vesileyle 'evlat edinilmiş' olmamı gündeme getirmesi en çok üzüldüğüm husustur" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İş insanı İnan Kıraç, tüm varlığına el koymak istediği iddiasıyla ile kızı İpek Kıraç'ı evlatlıktan reddettiğini açıkladı. İnan Kıraç, kuracağı vakıf aracılığı ile tüm mal varlığını eğitime muhtaç çocuklara bağışlayacağını söyledi. 

Gazeteci Cüneyt Özdemir, bugün YouTube kanalındaki yayınında konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Özdemir daha sonra İpek Kıraç'ın konuya ilişkin kendisine bir açıklama yaptığını belirterek sosyal medya hesabından söz konusu açıklamayı paylaştı: 

"İpek Kıraç’dan açıklama geldi. En can acıtıcı bölümü;

‘Beni “İpek” olarak var eden; beni yetiştiren ve bana emek veren ailemdir. Buna rağmen babamın her türlü vesileyle “evlat edinilmiş” olmamı gündeme getirmesi bütün bu süreçte en çok üzüldüğüm husustur. Benim annem Suna Kıraç, babam ise İnan Kıraç’tır. Beni doğuran olmasa da yetiştiren ailem tarafından belirli değerler ve ilkeler etrafında büyütüldüm. Hal böyleyken, babamın son yıllarda bu ilkelere aykırı attığı adımlar, içerisinde anıldığı çevreler ve konular, kendisine, kurumlarımıza ve ailemize zarar veren kararlar ne yazık ki beni hem şaşırtmakta hem de üzmektedir.’

İnan Kıraç’ın hırsına bakıp ‘vay be’ demeyen var mı acaba?!?" (HABER MERKEZİ)