‘İnsan Hakları Okulu: Blog’ yayın hayatına başlıyor

Kapasite Geliştirme Derneği ile İnsan Hakları Okulu ortaklığıyla hayata geçen ‘Blog’ kasım ayında yayın hayatına başlıyor.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - ‘İnsan Hakları Okulu: Blog’, Türkiye’deki yoğun insan hakları gündemini kamusal tartışmaya taşımak, insan hakları mücadelesindeki kurumsal ve yöntemsel sıkışmadan çıkabilmek için bir diyalog yaratmak amacıyla kasım ayında yayın hayatına başlıyor.

‘DARALAN ELEŞTİREL KAMUSAL ALANI GENİŞLETMEK AMACIYLA BLOG’A ÇAĞIRIYORUZ’

Kapasite Geliştirme Derneği (KAGED) ve İnsan Hakları Okulu (İHO) ortaklığında hayata geçirilecek ‘Blog’ için yapılan çağrıda, “İnsan haklarına dair sözü olan herkesi, Türkiye’de daralan eleştirel kamusal alanı genişletmek, demokratik mücadeleye katkı yapmak amacıyla Blog’a çağırıyoruz” ifadelerine yer verildi.

İHO tarafından yapılan çağrıda, “Elbette geçmişi aşamayan Türkiye örneğinde, geçmişten günümüze süre giden ihlallerin izini süren yazılarınız da insan hakları alanında eleştirel ve alternatif bir tartışmayı derinleştirmek için en ihtiyacımız olan şey...” denildi ve yayın ilkelerine uygun yazıların “[email protected]” adresine gönderilmesi talep edildi.

‘İnsan Hakları Okulu Blog’un çağrısına şu adresten erişilebiliyor: https://blog.insanhaklariokulu.org/
(DUVAR)